Safari Tanzania, Zanzibar of Zambia: het is om het even

Wij, van Travel Delicious, zijn gespecialiseerd in alles wat met reizen te maken heeft. U bent van ons gewend dat onze blogs boordevol informatie staan over de laatste reistips, mooie bestemmingen en handige informatie. Vandaag hebben we het over een safari in Afrika. Een safari Tanzania, Zanzibar of Zambia: het is om het even. In alle drie deze landen, en ook in andere landen in Afrika, kun je als toerist fantastische safari’s maken. We leggen je vandaag uit waarom een safari Tanzania, Zanzibar of Zambia om het even is.

Safari Tanzania, Zanzibar of Zambia

Het maakt voor een mooie safari door het Afrikaanse land eigenlijk niet zoveel uit in welk land je bent. Natuurlijk is het niet verstandig om jouw safari door oorlogsgebied te plannen en in de landen in Noord-Afrika is er helaas wat minder spectaculairs te zien (automatisch kom je dus terecht in het midden of zuiden van het Afrikaanse continent). Maar verder maakt het dus niet zoveel uit of je nu op safari gaat in een fantastisch land als Namibië, of juist on Tanzania of Zambia.

Hoe te boeken?

Een safarireis is een populaire reis onder Europeanen. Ook vanuit Nederland vertrekken er jaarlijks duizenden mensen die in Afrika op safari gaan. Uiteenlopend van mensen die in een weekje de mooiste dieren willen spotten tot mensen die een paar maanden naar Afrika gaan en daar verschillende keren op safari gaan. Wat voor toerist je ook bent: voor het boeken maakt het niet zo heel veel uit. Het is namelijk eenvoudig om via het internet of bij een reisbureau, bijvoorbeeld in een winkelcentrum of bij jou om de hoek, een safari te boeken. Van de reis tot het verblijf en alle randvoorwaarden kunnen geboekt worden.