Rondreis Spanje

Een rondreis in Spanje is volgens ons één van de mooiste reizen die je kunt maken in Europa. Spanje is immers een land van uiterste. Door de crisis vind je er namelijk veel armoede, maar er is ook veel rijkdom in steden als Madrid en Barcelona. Daarnaast bevat het onherbergzame Spanje een prachtige natuur en is er qua cultuur ook vanalles te zien en beleven.  Bijkomend voordeel is dat een ‘terrasje’ of uit eten in Spanje nog betaalbaar is.

Omdat wij Spanje dus een prachtig land vinden, hebben wij een een aantal plekken uitgezocht waarvan wij denken dat ze horen in de ultieme rondreis door spanje. Deze kun je hieronder vinden:

Barcelona: Prachtige stad in het Noord-Oosten van Spanje waar zon, zee en strand samenkomen met prachtige cultuur.

Madrid: Hoofdstad van Spanje. Echte levendige wereldstad met prachtige gebouwen en musea.

Santiago de Compostela: Bedevaartsoord in de buurt van Barcelona. Dit is een bedevaartsoord omdat Jakobus, één van de apostelen van Jezus, hier zou zijn begraven.

Gibraltar: Kleine staat in het uiterste Zuiden van Spanje. Gibraltar moet je een keer gezien hebben, omdat het behoort tot Groot-Brittanië (en alles dus Engels is) en er apen leven op de beroemde rots van Gibraltar.

prachtige rondreizen door spanje