Reizen Dichtbij

Travel Delicious is een vakantieblog over vakanties en reizen. Op deze pagina willen wij tips en weetjes geven over reizen dichtbij huis. Hoewel mensen bij reizen altijd denken aan verre reizen door Afrika of Zuid-Amerika, kun je dichter bij eigen huis ook mooie reizen beleven. Hieronder enkele voorbeelden van (rond)reizen die je dichtbij huis kunt beleven:

Rondreis Spanje

Ontdek de 1e Wereldoorlog

Stedentrip Rome

Bovenstaande reizen kun je via allerlei reisaanbieders boeken. Wij van Travel Delicious adviseren om de verschillende reisaanbieders goed met elkaar te vergelijken, omdat er vaak nogal wat verschillen zitten tussen reisaanbieders in de prijzen en de kwaliteit van de reizen. Dit wordt wel duidelijk tijdens het televisieprogramma ‘Red mijn vakantie’, waarbij mensen ten einde raad zijn als zij een zogenaamde horror-vakantie meemaken, omdat ze een hotel treffen dat er op internet een stuk beter uitzag.

Om deze problemen te voorkomen vinden wij dat je eigenlijk altijd moet kijken naar reviews of recensies op het internet. Op websites als zoover.nl en booking.com kun je veel recensies en ervaringen vinden, zodat je zo makkelijk onverwachte misstanden kunt uitsluiten. Wanneer namelijk iedereen goede ervaringen heeft gehad met een bepaalde accommodatie, kun je verwachten dat de accommodatie van goede kwaliteit is.

rondreisdichtbij