Het nut van een motorjacht huren

De vakantie waarbij een toerist twee weken lang op zijn handdoekje op het strand of aan het zwembad ligt, wordt steeds meer verleden tijd. Mensen willen op hun vakantie vermaakt worden of zelf activiteiten ondernemen. Het is niet voor niets dat het zeilboot en motorjacht huren een stuk populairder is geworden de afgelopen jaren. Ik probeer in deze kersverse blog op Travel Delicious probeer ik uit te leggen waarom iets als een motorjacht huren echt van toegevoegde waarde kan zijn op je welverdiende vakantie.

 Motorjacht huren

Met het motorjacht huren doel ik trouwens ook op het huren van andere boten. Denk aan een zeiljacht of een boot die je gebruikt voor fanatieke activiteiten als kanoën of kajakken. Als ik het in dit stuk dus over motorjachten heb, heb ik het indirect eigenlijk ook over allerlei andere soorten boten.

 Toegevoegde waarde

Enfin, terug naar het onderwerp: de toegevoegde waarde van een motorjacht op vakantie. Na een week slaat de verveling, in het geval van een strand- en zonvakantie, vaak wel toe. Waarom dus niet een activiteit ondernemen, denken veel mensen op zo’n moment. Maar wat nog beter is, is vanaf het begin van de vakantie zo’n afwisseling zoeken. Dus: de eerste dag relaxen aan het strand, om de tweede dag de zee op te trekken met een bootje. Op dag 3 een lekker dagje bakken aan het zwembad om de volgende dag te gaan vissen of met een huurauto naar het stadje te gaan.

 Onderzoek

Voorgaande zaken zeg ik niet voor niets. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat mensen die actiever op hun vakantie zijn, deze vakantie gemiddeld genomen een hoger cijfer geven. Sterker nog: het scheelt ruim een half punt met mensen die van een luie vakantie genieten.